Referat fra medlemsmøte 1. mars 2017

Posted on

Leder Jan Nordvålen ønsket velkommen.

Ann Jensen Nordvålen orienterte om at Brønnøysundregistrene måtte ha ytterligere personopplysninger til styremedlemmene før registrering kan skje. Ann fremskaffer og sender disse.

Månedens konkurranse hadde tema “På fire føtter”, og tilsammen 20 bilder var med i konkurransen. Første plass gikk til Jan Nordvålen, andreplass til Ann Jensen Nordvålen, tredjeplass til Rita Mariann Sætre, delt fjerdeplass til Sigrid Eggen og Harald Enger, mens femteplassen gikk til Kåre Egil Kvilten. Bildene kan sees under kategorien “Konkurranser”.

Etter kaffepausen viste Laila Fredhjem og Ann Jensen Nordvålen bilder og fortalte om sin tur til Finnmark sist sommer. Denne seansen; “Tupper på tur”; var veldig fin.

Denne gangen var det Rita Mariann Sætre, Kåre Egil Kvilten og Dag Gunnar Høye som hadde som oppgave å vurdere og kommentere et utvalg bilder. Dette er en meget matnyttig øvelse.

Hvis det passer for instruktøren vil det bli arrangert kurs i Photoshop den 25. mars.

Ann minner om fristen for konkurransen i regi av NSFF. De som ønsker det kan få bildene sine “vurdert” av andre i klubben før utplukking og innsendelse. Dette er selvsagt frivillig, men kan være til god hjelp da en ofte ser seg blind på egne bilder.

På neste møte skal vi vise bilder fra vår tur til Tromsø. De som var med på turen bes plukke ut 25 av sine bilder og sende de til Odd Egil som så “syr” de sammen til et bildespill.

Leave a comment