Referat fra medlemsmøte 4. januar 2017

Posted on

Jan ønsket velkommen til dette første medlemsmøte i 2017 med 14 fremmøtte.

Klubben har fått pålegg fra vår bank om at vi må registrere oss i Brønnøysundregistrene ettersom alle bankkontoer må knyttes til et organisasjonsnummer. Da kreves det at vi må fremskaffe vedtekter som må vedtas på neste møte som er årsmøte.

Billedgruppa er 40 år i 2017 og dette må markeres i en eller annen form. I komiteen som skal jobbe med dette er Ann, Bosse og Laila.

Medlemsavgiften for 2017 er kr. 350,- (dersom ikke annet blir bestemt på årsmøtet). Denne betales til konto 1822.20.59123 innen utgangen av januar.

Månedens konkurranse hadde tema “Mitt beste bilde 2016”. Førsteplassen ble delt mellom Eivor Anita Bakken og Kåre Egil Kvilten, tredjeplassen gikk til Jan Nordvålen, fjerdeplassen til Ann Jensen Nordvålen og Rita Mariann Sætre tok femteplassen. Bildene kan sees under kategorien “Konkurranser”.

Ann Jensen Nordvålen viste deretter sitt prosjekt “Underveis”; en fin reise gjennom Tsjekkia. Deretter viste Sigrid Eggen sitt prosjekt “Blått”; en fin visning av naturens alle blåtoner.

Siste post på kveldens program var “bildekritikk”. Ni bilder ble gjennomgått av en “jury”; denne gangen bestående av Sigrid, Bosse og Odd Egil. Dette er en post som er veldig lærerikt både for juryen og de andre. Ved neste bildekritikk består juryen av Rita Mariann, Kåre Egil og Dag Gunnar.

Neste møtes kakebakere er Kinga og Jan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s